Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Jay
Kotisivut: http://foorumi.info/sysisaari/

08.08.2013 12:43
Okei, otetaas vaihtwlua välillä! Mitä tulee mieleen lintu roolipelistä? Mmmm... Lintuja? xD sinne päin, muttei siinä ole kaikki. Sysisaari oli alun perin pöllöjen valtakunta, jota johti sukupolvesta toireen Ruhtinas. Sitten tulivat viheliäiset kotkat ja vaativat saarta omakseen. He valloittivat saaresta osan itselleen, mutta haluavat koko saaren. Pöllöt taas haluavat saarensa takaisin. Kärhämä on jatkunut sukupolvien ajan ja sen on aika edetä kohti loppuaan. Mutta miten? Olisi hauska tietää joten liity ihmeessä ja auta sodan ratkaisemisessa.

Nimi: Clair
Kotisivut: http://www.warriorhorse.suntuubi.com/

12.02.2013 21:15
Uusi (ehkä) kiva roolipeli! Soturihevoset! Tervetuloa taistelemaan henkesi ja laumasi edestä. Kaksi laumaa tarvitsevat vielä johtajankin!

Nimi: Kuutamohullu
Kotisivut: http://hamara.suntuubi.com/

12.02.2013 21:14
*Kavioiden ääni kaikui pimeässä. Salpasi hengityksen ja jätti seisoman paikalleen. Kuinka lähellä ne olivat? Kuinka pian ne löytäisivät sinut? Pakokauhu. Et voisi piiloutua täällä. Sitten jokin ryntäsi kimppuusi...*
Hevosaiheinen roolipeli Hämärä etsii pelaajia. Liity, jos uskallat!
~hamara.suntuubi.com
~Kh

Nimi: Muhbee
Kotisivut: http://boheliastable.webs.com/

22.12.2010 12:54
Tallityttötoiminta Mitä se sanoo sinulle? Ihania hetkiä monien hevosten kanssa, karsinoiden putsausta sekä hevosten puunausta, kisamatkoja, yhä vaativampien hevosten ratsastusta ja treenausta. Jos olet samaa mieltä, tule tutustumaan Bohelian tallityttötoimintaan! (Kurkatkaa myös joulukirje)

©2019 GoldenAugen Roolipeli - suntuubi.com